ΠΑΡΦΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΓΚΡΑΝΟΛΑ
Εύκολο, υγιεινό και σούπερ νόστιμο , αυτό το παρφέ γιαούρτι θα σας ξετρελάνει.
Στρώσεις απο δροσερό κρεμώδες γιαούρτι ανακατεμένο με ψιλοκομμένα φρούτα , καρύδια και μέλι σε συνδυασμό με Γκρανόλα αμυγδάλου, αυτό το παρφέ θα γίνει το αγαπημένο σας καλοκαιρινό σνάκ.
Δοκιμάστε το !!
Υλικά
*2 κούπες γιαούρτι
*1 κουτ. σούπας μέλι
*1 κουτ. σούπας καρύδια, χοντροκομμένα
* 1 κούπα φράουλες
* 1 κούπα βατόμουρα
* 2 κούπες granola αμυγδάλου
Εκτέλεση
Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά τα φρούτα, και ψιλοκόβουμε .
Σε ένα μικρό μπώλ ανακατέυουμε το γιαούρτι, το μέλι, τα καρύδια και τα φρούτα.
Σε δύο ποτήρια βάζουμε το 1/3 του γιαουρτιού και απο πάνω πασπαλίζουμε με γκρανόλα.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία επίστρωσης ξανά με το υπόλοιπο γιαούρτι και τη γκρανόλα.
Στην κορυφή βάζουμε ολόκληρα φρούτα και σερβίρουμε.
1 Ιουνίου, 2017
Φαίνεται τόσο λαχταριστό.
4 Ιουνίου, 2017
Απολαμβάνουμε αυτά τα παρφέ κάθε βράδυ, μας έγινε συνήθεια. Ευχαριστώ για την συνταγή.