Καλαμποκια στο γκριλ

ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ

IMG_0773
Υλικά:

* 4 καλαμπόκια
* 4 κουταλιές της σούπας σε θερμοκρασία δωματίου (μαλακό) βούτυρο
* ½ κουτ. γλ. αλάτι, για το κάθε καλαμπόκι
* πιπέρι
* παρμεζάνα, τριμμένη

Εκτέλεση :

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα καλαμπόκια.
Στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
Βουτυρώνουμε τα καλαμπόκια και τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
Τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο σφιχτά και τα βάζουμε στο γκρίλ για 45 λεπτά, όπου τα γυρίζουμε κάθε 10 λεπτά.
Αφού τα καλαμπόκια μας έχουν ψηθεί τα πασπαλίζουμε με τυρί παρμεζάνα. (προαιρετικό)

 

image

No Comments Yet.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *