ΣΠΙΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΣΙΜΙΤΣΟΥΡΙ

Η σάλτσα τσιμιτσούρι κατάγεται απο την Αργεντινή και συνοδεύει τέλεια όλα τα κρεατικά και τα ψάρια.
Γρήγορη και εύκολη στην παρασκευή της με γεύση που θα σας καταπλήξει.
Για μια ακόμη φορά η κουζινομηχανή Kenwood
έκανε το θαύμα της.
Υλικά:
* 1 κούπα μαϊντανό + κόλιαντρο
* 1/2 κουτ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
* 3 σκελίδες σκόρδο
* 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
* 1/3 κούπα ελαιόλαδο
* 2 κουτ. σούπας ξίδι
* 2 κουτ. γλ. χυμό λάιμ (ή λεμόνι)
* 1/2 κουτ. γλ. αλάτι
* 1/4 κουτ. γλ. μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον επεξεργαστή τροφίμων ή στο μπλέντερ και χτυπάμε έως ότου έχουμε μια λεία και παχύρευστη σώς.


Διατηρούμε την σως τσιμιτσούρι σε γιάλινο βάζο στο ψυγείο.




Leave a Reply